Hamppu-porkkanapihvit (10 kpl) | Hamppu-porkkanapihvit (10 kpl) – HamppuFarmi
Menu

Hamppu-porkkanapihvit (10 kpl)

Ratisevat hamppu-porkkanapihvit maistuvat esimerkiksi perunasoseen kera. Lisukkeena voi tarjota valkokastiketta.

Helpoimmin pihvien paistaminen sujuu, jos käytössäsi on lettupannu. Porkkanasosetta voit tehdä itse tai löytää valmiina lastenruokahyllystä tai pakastealtaasta.

1,5 dl hampunsiemeniä

1,5 dl vettä

1 dl porkkanasosetta

2 tl curryjauhetta

1 rkl kuivattua persiljaa

0,75 tl suolaa

2 dl kaurahiutaleita

0,5 dl grahamjauhoja

rypsiöljyä paistamiseen

1. Paahda hampunsiemeniä kuivalla paistinpannulla keskilämmöllä. Murskaa veden kanssa.

2. Sekoita siemenmurska nesteineen muiden ainesten kanssa ja muotoile massasta kostutetuin käsin pihvejä suoraan pannulle.

3. Paista keskikuumalla paistinpannulla 3-4 min/puoli.

 

Inna Somersalo, Päivi Mattila, Hanna Tuomisto, Henri Haimi: Härkäpapua sarvista – Herkullista kasvisruokaa läheltä. Moreeni 2010.

One Response to “Hamppu-porkkanapihvit (10 kpl)

  • Oikein hyviä!

Leave a Reply