Hamppupestopasta | Hamppupestopasta – HamppuFarmi
Menu

Hamppupestopasta

Kiireisen arki-illan pikaruoka voi olla myös sekä hyvää että ravitsevaa. Tämä maukas ja helppotekoinen pesto säilyy jääkaapissa muutaman päivän.
6 hengelle. Yhden annoksen hinta 0,95 €

  • ½ nippua tuoretta basilikaa
  • ½ nippua tuoretta persiljaa
  • 1 dl paahdettuja, kuorittuja hampunsiemeniä
  • 1,5 dl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa

lisäksi:
500 g täysjyväkierrepastaa
Paahda hampunsiemenet ja kumoa ne blenderiin kaikkien muiden pestoainesten kanssa. Soseuta. Auta välilläsekoittamalla seosta myös lusikalla.
Keitä pasta ja pyöräytä pesto sen joukkoon. Tarjoile parmesantai pecorinolastujen kanssa.

Lähde: Olga Temonen – Kasviproteiinista voimaa!

Leave a Reply