Onneksi on lähiruokaa

24.50 

Kirjassa on monipuolinen kattaus herkullista lähiruokaa. Kasviksia, yrttejä, tuoretta viljaa ja makeita marjoja. Pihvilihaa, possua, lammasta, strutsia ja kuusipeuraa. Ruusun terälehtihilloa ja vuohenmaitotoffeeta. Alkuperäislehmien, vuohen ja lampaan juustoa. Kvinoaa, hamppua, härkäpapua ja paljon, paljon muuta.

Elämänmakuisia tarinoita vastuuntuntoisista tuottajilta, jotka kasvattavat lähiruokaa. Uusia reseptejä ihanista ruoka-aineista.

Suomi on, näin pieneksi maaksi, hämmästyttävän monipuolinen ja omavarainen ruoantuotannossa. Lähiruan parissa tehdään työtä, jota emme tule useinkaan ajatelleeksi, kuin ostamme kaupasta ruokaa. Lähiruokaa myydään suoraan tiloilta, ruokapiireissä ja verkkokaupoissa. Sen alkuperän on helppo varmistaa ja tuottajat ovat yleensä lähialueelta.

Herkullisia hetkiä Onneksi on lähiruokaa – kirjan parissa!

Kirjoittaja Merja Koski on kirjoittanut ruokakolumneja lehtiin, tehnyt radio-ohjelmia ja pitänyt ruokakursseja. ”Onneksi on lähiruokaa” ei ole pelkkä keittokirja. Se on myös paljon muuta.

Kirjoittaja: Merja Koski

Sivuja: 144

Kirjan Facebook sivusto