Murtolan HamppuFarmi Oy sijaitsee Murtolan luomu kasvinviljelytilan yhteydessä (www.murtola.com) Lounais-Suomessa Marttilan kunnassa. Murtolan luomutilalla viljellään hamppua, hernettä, kauraa, mallasohraa, HamppuFarmin viljelijä perheeseen kuuluu Ville ja Virve sekä Elias ja Santeri-pojat.


Hampunviljelyyn kiinnostus alkoi vuonna 2013, jolloin Turun Ammattikorkeakoulun hyötyhamppu (hyotyhamppu.fi) hankkeesta kyseltiin kiinnostusta kokeilla mehiläisten pölytystä hamppupellolla. Ajatuksena oli saada hamppuhunajaa ja tutkimustietoa hyötyhamppu projektille. Hamppuhunajaa ei saatu, mutta kiinnostus öljyhampun viljelyyn silti säilyi, vaikka alkuun olikin uuden kasvilajin kanssa paljon opittavaa. Vuonna 2014 valmistui uusi tuotantorakennus, jossa pystymme säädösten mukaan jalostamaan ja pakkaamaan hampunsiementuotteita.


Nykyään Murtolan HamppuFarmi Oy ostaa ympäri Suomea öljyhampun viljelijöitä satoa käsittelyyn ja tekee joka vuosittain viljelusopimuksia. 

 
HamppuFarmin missio on tuottaa asikkaille mahdollisimman puhdasta, laadukasta, ekologista, Suomalaista ja ravintorikasta öljyhampputuotteita luomuna. 
Jos sinulla tulee jotain kerrottavaa meille. Älä epäröi olla yhteydessä meihin sähköpostilla tai puhelimella.