HamppuFarmi
HamppuFarmi
#Repost @maiccug
• • • • •
Herkullinen ja terveellinen iltapala eli banaaniletut syntyvät helposti. ♡Kaksi kananmunaa
♡Banaani
♡Hamppurouhetta rkl
♡Kuivattuja mustikoita rkl

Lisäsin banaanin ja munien sekaan hieman kuivattuja mustikoita ja hamppurouhetta, eivät juuri muuta makua mutta lisäävät terveellisyyttä!

Päälle voi laittaa oman maun mukaan mitä vain, mulla marjoja, hunajaa ja soijajugurttia🍓🍯 #kaupallinenyhteistyö
#hamppurouhe
#punainenhamppurouhe
#hamppufarmi
#banaaniletut
#banaanilettuja
#ohje
#resepti
#iltapala
#aamupala
#välipala
#terveellinenelämä
@hamppufarmi
HamppuFarmi
HamppuFarmi
Öljyn taikaa toukokuussa 🌿

Ehei, nyt ei puhuta öljylampun hengestä, vaan meidän kuukauden tarjoustuotteesta, Kylmäpuristetusta Hamppuöljystä 😍

Suureen suosioon tullut Hamppuöljy, toimii mainiona pohjana salaatinkastikkeille tai sitä voi lisätä salaatin päälle sellaisenaan. Kokeile öljyä myös smoothiejuomien ja puurojen joukkoon tai ota lusikallinen päivässä!

Alennuskoodilla, kuunöljy , saat nyt 10% alennusta verkkokaupastamme ostaessasi kuukauden tähtituotetta!

Hamppuöljy on kylmäpuristusmenetelmällä tuotettua suodattamatonta öljyä. Maultaan pehmeän pähkinäinen sekä ruohoinen siemenöljy sisältää runsaasti Omega-3, Omega-6 ja Omega-9 rasvahappoja. Se on erinomainen lähde arvokkaille gammalinoleenihapolle (GLA 4 %), stearidonihapolle (SDA 2 %) ja E-vitamiinille.

Omega-3 ja -6 rasvahappoja juuri oikeassa suhteessa:

Mikään muu öljy ei sisällä Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja suhteessa 1:3. Tämä suhde on erittäin tärkeä, sillä Omega-3 ja Omega-6 ovat hyviä rasvahappoja vain jos niitä saadaan oikeassa suhteessa toisiinsa. Useimmat maailman merkittävimmistä terveysorganisaatioista suosittavat Omega-3:n ja Omega-6:n suhteeksi 1:3. Nykypäivän ruokavalioissa on liikaa Omega-6 rasvahappoja, jolloin Omega-6:n ja Omega-3:n suhteeksi voi tulla 14:1 tai jopa 20:1. Lisäksi ylimääräinen Omega-6 varastoituu kehoon rasvana, kun taas käyttämättömän Omega-3:n keho poistaa nopeasti. Tästä johtuen ei ole helppoa taata ihmiskehon tarvitsemien Omega-öljyjen tasapainoista saantia.

Suositeltava päiväannos: 1 – 4 rkl.
Siemenet on viljelty ilman torjunta-aineita ja nyt siemenöljyä on saatavilla myös luomuna! 🥰

Ei lisättyä sokeria, gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, soijaton, sokeriton, tehty Suomessa, vegaaninen ja väriaineeton.

Säilyy avattuna jääkaapissa 3kk.

Joko hait omasi ? -> https://hamppufarmi.fi/tuote/kylmapuristettu-hamppuoljy/
HamppuFarmi
HamppuFarmi
HamppuFarmi
Suklaan ystäville 😋

#Repost @healthyveggiewonders
• • • • •
PEANUTBUTTER AND HEMP CHOCOLATE FUDGE 🥜🍫
(🇫🇮 Finnish below, continuing in comments!! ⬇️)
.
.
Hey you guys!! How is your weekend so far? I'm so exticed to share this gorgeous recipe which was inspired by these amazing @hamppufarmi products and my fellow foodies here on instagram.
.
.
This is my version of peanutbutter fudge that I've made multiple times before, but this time with a beautifull marmorization and delicious hemp chocolate. It's absolutely divine! Such a delicate treat, full of good fats and nutrients and also so simple to make. You only need 4 ingredients! 👀
.
.
1dl of peanutbutter
0.5dl coconut oil
0.25 - 0.5dl of syrup (I used 0.25dl of syrup, but if you like sweeter treats that don't taste like pb so much, you can definately add up to 0.5 dl of syrup. The consistency of the bites should stay fudgey and sticky either way. Both are also delicious, so it's up to you! )
6 pieces of hemp chocolate by @hamppufarmi (or the chocolate of your choice. I used dark hemp chocolate. These bars have hemp seeds in them which are so yummy and add a delicious crunch.)
2tsp of coconut oil
1️⃣ Line a small cooking tray with parchment paper
2️⃣ Melt peanutbutter, coconut oil and syrup in a small pan. Pour in to the tray.
3️⃣ Melt chocolate and 2tsp of coconut oil in a small pan. Pour on top of the peanutbutter fudge and decorate the mixture with a toothpick or sharp knife (just drag it through the mixture to marbolize).
4️⃣ Put in to the freezer to set (1+ hours)
5️⃣ Cut in to pieces, store in the freezer!
.
.
🇫🇮 Maapähkinävoi-hamppusuklaafudge
.
Ihana päästä viimein jakamaan tänne tämäkin resepti. Rakastan maapähkinävoifudgea ja teen sitä usein raakakakkuihin tai muihin herkkuihin. Tällä kertaa kaveriksi nappasin @hamppufarmi n ihanaa hamppusuklaata ja tein pintaan kauniin marmorisoinnin. Tarvitset tähän vain 4 raaka-ainetta!
.
.
1dl maapähkinävoita
0.5dl kookosöljyä
0.25-0.5dl siirappia (käytin itse 0.25dl, mutta jos pidät makeammista herkuista, joissa maapähkinävoin maku on hienovaraisempi, voit lisätä lähemmäs 0.5dl siirappia ilman että koostumus kärsii mitenkään.)
6 palaa @hamppufarmi tummaa suklaata (tai val
HamppuFarmi
HamppuFarmi
#Repost @healthyveggiewonders
• • • • •
🇫🇮 Aamupala tänään: kreikkalaista jogurttia, vaniljanmakuista agavesiirappia, kuorittuja hampunsiemeniä, marjoja, banaania ja maapähkinävoita. Oon hehkuttanut tätä kaikille: näissä kuorituissa hampunsiemenissä on aivan ihana pähkinäinen maku ja ne on pehmeitä ja kermaisia. Näistä saa hyvin hyviä rasvoja ja kuituja aamupalaansa. Oothan maistanut?
.
My breakfast this morning was this beautifull bowl that has become one of my favourites: greek yoghurt, vanilla agave syrup, grounded hemp seeds, berries, peanut butter and banana. Oh. So. Good. Been telling this for everyone: those grounded hemp seeds are so good. They are super soft and have a really great flavour and they add good fats and fibers to my breakfasts. They are also super nice for my sensitive stomach ❤️❤️ .
.
HamppuFarmi
HamppuFarmi
Hamppusnacksit saivat uutta ulkopintaa, mutta makua emme muuttaneet 😁 Pian uudet pussit näkyvät myös kauppojen hyllyillä!

#hamppufarmi #hamppusnacks #vanhajauusi