HAMPPU-KAURAKEKSIT (30kpl)
Hampunsiementen pehmeä maku sopii oikeastaan mihin tahansa, vaikkapa näihin
ravitseviin kaurakekseihin.
2 dl kuorittuja hampunsiemeniä
2 dl kaurahiutaleita
2 dl sokeria tai intiaanisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 rkl speltti- tai vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
100 g voita
2 kananmunaa
Sekoita kuivat aineet keskenään, sulata voi ja sekoita se kuiviin aineisiin. Lisää lopuksi kananmunat. Nostele taikinasta pellille pieniä nokareita riittävän kauas toisistaan, koska keksit leviävät reilusti. Paista 200 ˚C uunissa (kiertoilma 180–190 ˚C) noin 7 minuutin ajan, kunnes keksit ovat kauniin värisiä.
Resepti: Olga Temonen
ravitseviin kaurakekseihin.
2 dl kuorittuja hampunsiemeniä
2 dl kaurahiutaleita
2 dl sokeria tai intiaanisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 rkl speltti- tai vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
100 g voita
2 kananmunaa
Sekoita kuivat aineet keskenään, sulata voi ja sekoita se kuiviin aineisiin. Lisää lopuksi kananmunat. Nostele taikinasta pellille pieniä nokareita riittävän kauas toisistaan, koska keksit leviävät reilusti. Paista 200 ˚C uunissa (kiertoilma 180–190 ˚C) noin 7 minuutin ajan, kunnes keksit ovat kauniin värisiä.
Resepti: Olga Temonen
Deja un comentario