Hampunsiemen irtotavara 3-7kg

Nyt voit valita itse haluamasi määrän isoon kulutuspussiin. Mitä enemmän ostat sitä halvempi on kilohinta. Kilohinta on 7-8€/kg määrästä riippuen. Kulutuspussi on uudelleen suljettava ja ilmatiivis, jossa kätevä kantokahva.

Valitse määrä alasvetovalikosta. Valinnan jälkeen näet tuotteen hinnan.

Viljelijä ja pakkaaja: Murtolan HamppuFarmi

Alkuperämaa: SUOMI,

Tuotettu ilman torjunta-aineita.

Hampun siemen on lähellä täydellistä ruoka-ainetta. Hampunsiemen on käsittelemätön, kokonainen ja valmis erinomainen proteiinin ja energianlähde sellaisenaan. Sisältäen kaikki 8 kehollemme välttämätöntä aminohappoa, sekä 12 muuta aminohappoa. Hamppu sisältää noin 80% polysaturoituja rasvahappoja ja sen omega-3 ja omega-6 ovat ihmisellä täydellisessä suhteessa.  Siemen sisältää myös kolme kertaa enemmän E-vitamiinia kuin pellavansiemen.  Lue lisää kohdasta: Tietoa hampusta 

Hampunsiemen maku on aavistuksen pähkinäinen. Siemenet ovat hyviä sellaisenaan naposteltavaksi tai kevyesti pannulla paahdettuna. Niitä voi käyttää myös puuroon, smoothieen, jugurttiin, salattiin, ruuanvalmistukseen ja leivontaan. Halutessaan voit myös idättää niitä.

Tämä hampunsiemen on viljelty ilman torjunta-aineita.

Käyttö:  Paljaaltaan, leivontaan / ruuanlaittoon, keittoihin, salaatteihin, puuroihin, smoothie juomiin, palautusjuomiin urheilusuoritusten jälkeen,  ym.

23.00 49.00 
Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hampunsiemen irtotavara 3-7kg”

Lisätiedot

Määrä

3kg, 3,5kg, 4kg, 4,5kg, 5kg, 5,5kg, 6kg, 6,5kg, 7kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hampunsiemen irtotavara 3-7kg”