Äidin suklaabrownie

Äidin suklaabrownie

Tämä resepti on omistettu kaikille teille Hamppufarmin ystäville! Ohjeesta riittää koko viikonlopuksi ja useallekin herkuttelijalle. Sitä paitsi tämä on gluteeniton!

 
Ainesosat

120 g voita
3 kananmunaa
100 g kookossokeria + 3 rkl vuoan jauhoitukseen
1 dl gluteenitonta jauhomixiä
1 dl kaakaojauhetta
1 dl Hamppufarmin kuorittuja hampunsiemeniä + 3 rkl vuoan jauhoitukseen
150 g tummaa suklaata
2 cl Brandyä tai Jaloviinaa (voi korvata tuoreella appelsiinimehulla)
1/2 leivinjauhetta

 
Esivalmistelut

Hakkaa suklaa reiluksi ja karkeiksi paloiksi. Sulata voi juoksevaksi mikrossa, anna jäähtyä hieman.
Sekoita kuivat aineet keskenään: kaakaojauhe, gluteeniton jauhoseos ja leivinjauhe. Siivilöi poistaaksesi paakut.
Voitele uunivuoka ja jauhoita kuorituilla hampunsiemenillä ja kookossokerilla.

Valmistus

Riko munat kulhoon, lisää sokeri ja vatkaa kevyesti. Tätä ei ole tarkoitus vaahdottaa, kevyt sekoitus riittää.
Lisää sekoittaen jokaisen ainesosan kohdalla: ensin sulatettu voi, sitten Jaloviina tai muu terästys, ja lopuksi kuivien aineiden seos. Lisää hampunsiemenet ja suklaa.
Kaada taikina voideltuun ja jauhoitettuun uunivuokaan.
Kypsennä 175 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua. Jäähtynyt brownie on helppo leikata paloiksi. Lämpimänä se on lusikoitavissa suoraan tarjoilukulhoon.

 Tarvitset tähän reseptiin:
 
LUE LISÄÄ

 


leave a comment