Murtolan HamppuFarmi Oy - Keitä olemme

Murtolan HamppuFarmi Oy sijaitsee Murtolan luomu kasvinviljelytilan yhteydessä Lounais-Suomessa Marttilan kunnassa. Murtolan luomutilalla viljellään pääsatotuotteena hamppua, ja tämän lisäksi viljelykierrossa on hernettä, kauraa, mallasohraa ja apila.

HamppuFarmin viljelijäperheeseen kuuluvat Ville ja Virve, sekä Elias ja Santeri pojat.

TARINAMME ALKU

Kiinnostus hampunviljelyyn alkoi vuonna 2013, jolloin Turun Ammattikorkeakoulun hyötyhamppu (hyotyhamppu.fi) hankkeesta kyseltiin kiinnostusta kokeilla mehiläisten pölytystä hamppupellolla. Ajatuksena oli saada hamppuhunajaa, ja samalla tutkimustietoa hyötyhamppu -projektille. Hamppuhunajaa ei koskaan saatu, mutta kipinä öljyhampun viljelyyn alkoi, vaikka olikin uuden kasvilajin kanssa paljon opeteltavaa.

Vuonna 2014 valmistui uusi tuotantorakennus, jossa pystymme kaikkien säädösten mukaan jalostamaan ja pakkaamaan hampunsiementuotteita.

NYKYHETKI

Nykyään Murtolan HamppuFarmi Oy ostaa ympäri Suomea öljyhampun satoa käsittelyyn viljelysopimuksien tehneiltä pienviljelijöitä. Tuotteitamme on myynnissä ympäri maan hyvin varustetuissa ruokakaupoissa, ravintoloissa ja luonteistuotekaupoissa. Tuotteitamme voi ostaa myös Virossa, Ruotsissa, Hollannissa, Saksassa, Liettuassa, Latviassa ja Valko-Venäjällä paikallisista verkkokaupoista.

Tuotteitamme käyttävät niin kuluttajat, jatkojalostajat kuin kosmetiikkateollisuuskin. 

Yrityksemme työllistää neljä henkilöä kokoaikaisesti.

MISSIO

HamppuFarmin missio on tuottaa asiakkailleen vaan ja ainoastaan puhdasta, laadukasta, ekologista, Suomalaista ja ravintorikasta öljyhampputuotteita - luomuna. 

OLE ROHKEA

Jos sinulla tulee jotain kerrottavaa tai kysyttävää meille, älä epäröi ottaa yhteyttä!

On asiasi mihin tahansa liittyvä (esim. tuotekehitys, mainonta, jälleenmyynti), pieni tai iso - laita meille viestiä. Me vastamme mielellämme.