Murtolan HamppuFarmi Oy - Keitä olemme

Murtolan HamppuFarmi Oy sijaitsee Murtolan luomu kasvinviljelytilan yhteydessä Lounais-Suomessa Marttilan kunnassa. Murtolan luomutilalla viljellään pääsatotutoteena hamppua ja tämän lisäksi viljelykierrossa on hernettä, kauraa, mallasohraa ja apilaa, HamppuFarmin viljelijä perheeseen kuuluu Ville ja Virve sekä Elias ja Santeri-pojat.

TARINAMME ALKU

Hampunviljelyyn kiinnostus alkoi vuonna 2013, jolloin Turun Ammattikorkeakoulun hyötyhamppu (hyotyhamppu.fi) hankkeesta kyseltiin kiinnostusta kokeilla mehiläisten pölytystä hamppupellolla. Ajatuksena oli saada hamppuhunajaa ja tutkimustietoa hyötyhamppu projektille. Hamppuhunajaa ei saatu, mutta kiinnostus öljyhampun viljelyyn silti säilyi, vaikka alkuun olikin uuden kasvilajin kanssa paljon opittavaa. Vuonna 2014 valmistui uusi tuotantorakennus, jossa pystymme säädösten mukaan jalostamaan ja pakkaamaan hampunsiementuotteita.

NYKYHETKI

Nykyään Murtolan HamppuFarmi Oy ostaa ympäri Suomea öljyhampun viljelijöitä satoa käsittelyyn ja tekee vuosittain viljelusopimuksia. Tuotteitamme on myynnissä ympäri maan hyvinvarustetuissa ruokakaupoissa, sekä lisäksi Virossa, Ruotsissa, Hollannissa. Tuotteitamme käyttää niin kuluttajat, jatkokalostajat, kosmetiikkateollisuus. Ja tuotteitamme saa monessa eri valmiusasteessa ja kokoluokassa.

Yrityksessämme on työllistää neljä henkeä.

MISSIO

HamppuFarmin missio on tuottaa asikkaille mahdollisimman puhdasta, laadukasta, ekologista, Suomalaista ja ravintorikasta öljyhampputuotteita luomuna. 

OLE ROHKEA

Jos sinulla tulee jotain kerrottavaa meille. Älä epäröi olla yhteydessä meihin sähköpostilla tai puhelimella. On asiasi mihin tahansa liittyvä, (tuotekehitystä, mainontaa, tuotteita, jälleenmyyntiä, töitä, jne.)