HamppuFarmin reseptit - ole hyvä!

Lohturuokaa!
Näinä aikoina kun tulee lunta tupaan ja korona kurittaa, on erityisen hyvä syy syödä hyvin. Ja katsella vaikka vanhoja matkamuistoja Italiasta.
Cacio e Pepe. Roomalainen klassikko pasta. Se on hyvin yksinkertainen ja nopea valmistaa. Lisäämme siihen nyt vain kuorittuja hampunsiemeniä. Siten tämä annos voitaneenkin nimetä Cacio e Pepe e Canepa!
Jatka lukemista
Hawaijille tai johonkin muualle lämpimään olisi kiva päästä juuri nyt. Kaukokaipuu iski. Muistan vuonna 2000 syöneeni Mauilla banaanileipää. Pieni tyttö myi sitä kotinsa edessä, itse leivottua ja omista banaaneista. Ainakin näin minulle kerrottiin.
Testaamme siis Banaani - hamppuleipää! Se on todellakin nopea valmistaa ja sopii myös vegaanille ja gluteenittomaan ruokavalioon!
Jatka lukemista
Pikaruokaa voi syödä myös laadukkaasti. Chicken nuggets ranskalaisilla tai raikkaalla salaatilla syntyy kotona kätevästi. Hyvät dippikastikkeet kylkeen ja varmasti maistuu koko perheelle! Valmistusohjeet kuvateksteissä. Tarvitaan seuraavat ainekset: 400 g kanan jauhelihaa 1 kananmuna 1 - 2 rkl ranskankermaa 3 rkl...
Jatka lukemista

Tämä resepti on omistettu kaikille teille Hamppufarmin ystäville. Ohjeesta riittää koko viikonlopuksi ja useallekin herkuttelijalle. Sitä paitsi tämä on gluteeniton!

Tarjoa hamppuinen suklaabrownie lämpimänä vaniljajäätelön ja kirsikkahillon kanssa.

Jatka lukemista