Tuotteet

Tämän sivun teksti tulee lähipäivinä. Kirjoitamme niitä juuri.

Tuotteillamme on helppo yhtenäinen määritelmä

One young green cannabis seedling in hand on a blurred background with soil planted in the ground. Growing hemp

EKOLOGISUUS

Hamppu on raaka-aineena todella ekologinen ja ympäristöystävällinen. Kasvi on todellinen hiilinielu ja sanotaankin että se on hiilinegatiivinen kasvi. 

Hamppu kasvina sitoo ja yhteyttää hiilidioksidia kaksin- tai kolminkertaisen määrän C3-luokankasveihin verrattuna, joihin esim puut luokitellaan. Hamppu myös vaatii kohtuu vaatimattomat olosuhteet kasvuun, eikä näin vaadi keinokastelua, runsaita lannoitteita tai torjunta-aineita. Hamppu suojaa itseään tehokkaalla kasvullaan ja isoilla lehdillään rikkaruohoilta ja karkottavalla tuoksullaan tuhohyönteisiltä.

aurinkomerkki

PUHTAUS

Tuotannossa käytetään hyväksi luonnontalouden luonnollisia kiertoja, toimintoja ja vuorovaikutusverkkoja sekä pidättäydytään keinotekoisten menetelmien käytöstä. Ulkopuolisten tuotantopanosten sijaan pyritään tehostamaan ensisijaisesti ekosysteemipalvelujen hyväksikäyttöä.

Hamppu on pitkäjuurinen, joka kuohkeuttaa maaperää ja tuo ravinteita maan pintakerroksiin. Näin myös  auttaa maan omaa pieneliötoimintaa vahvistumaan ja estäen maaperän köyhtymistä.

use of sunpower

VASTUULLISUUS

Otamme huomioon tuotteiden valmistuksessa järkevän toiminnan tuote- ja raaka-ainevirtojen suhteen. Lisäksi yrityksemme hyödyntää tuotteiden valmistuksessa uusiutuvaaenergiaa. Tuotamme noin 50%  käyttämästämme  sähköstä omilla aurinkoa seuraavilla kääntyvillä aurinkopaneeleilla. 

Tuotamme ja jalostaa Suomalaisesta hampunsiemenestä monipuolisia elintarvikkeita. Tuotteidemme vahvuudet ovat ekologisuus, eettisyys, laadukkuus, monipuolisuus. Pystymme tarjoamaan myös isoja tuotantoeriä jatkojalostajille. Monipuoliset tuottemme on LUOMU serfioituja sekä tavanomaisesti tuotettuja. Hamppusiemen on lajikkeeltaan Finola lajike jota viljelemme itse, sekä meidän ammattitaitoiset sopimustuottajat tuottavat meille.

HamppuSnacks

HamppuSnacks on maistuva, rouskuva,
koukuttava pikkusuolainen napostelu snacks.
Valmistettu ravintorikkaista siemenistä.
Vaihtoehtoinen tuote ships-tuotteille.
Varoitus, tuote on koukuttava,
pussi ei kauan vanhene.

Hampunsiemen ja paahdettu hampunsiemen

Suomalainen hampunsiemen on kasvikunnan ravintorikkaimpia siemeniä. Siemen sisältää oikeissa suhteissa niin proteiinit, omegat, kuidut ja mineraalit. Käyttö on helppoa, koska siemen soveltuu käytettäväksi lisänä mielikuvituksen mukaan melkein mihin vain. Erittäin hyvä raaka-aine ketogeeniseen ruokavalioon sen todella vähäisen hiilidydraattimäärän vuoksi. Maku: rapea kuidukas kuori, pehmeä pähkinäinen sisus.

Proteiini: 23%, kuitu: 32%, rasvat 35%, hiilihydraatit 1,27%

Paahdettu hampunsiemen on palkittu vuoden 2019 luomutuote palkinnolla!

HamppuRouheet / jauhot

Erittäin hienojakoinen ja pehmeä rouhe/jauho
on erittäin monipuolinen ja monien tuntema tuote.
Sopii erinomaisesti lisukkeeksi esim. leivontaan,
smoothieihin, jugurtteihin, puuroihin ym.
Tämä tuote erottuu muista vastaavista
hamppurouheista tai hamppujauhoista. Erittäin hyvä raaka-aine ketogeeniseen ruokavalioon sen todella vähäisen hiilidydraattimäärän vuoksi.

Proteiini: 32%, kuitu: 40%, rasvat 11%, hiilihydraatit 2,3 %

MakurouheMIX

SininenMIX sisältää hienoa hamppurouhetta, mustaherukkaa, mustikkaa ja marja-aroniaa. PunainenMIX sisältää hienoa hamppurouhetta, puolukkaa, punaherukkaa ja karpaloa. Näin tuotteet saavat makeutta ja makua luonnon omista aineista.

Proteiini: 29%, kuitu: 39%, rasvat 11%