Artisokansydän - hamppupesto!
Mahtavan täyteläinen tahna tuoreen leivän päälle, sekä Tapas, Mezze ja Antipasto lautasiin! Kokeile myös pastan kanssa. Toimii!
Ohje:
- 1 purkki artisokansydämiä vedessä
- 50 g parmesanjauhetta
- 0,5 dl oliiviöljyä
- 100 g paahdettuja suolattuja cashewpähkinöitä
- 75 g HamppuFarmin kuorittuja hampunsiemeniä
- 75 g HamppuFarmin hampunsiemeniä
- puolikkaan luomu sitruunan mehu ja raastettua kuorta
- 1 rkl hunajaa
- kourallinen tuoretta basilikaa ja persiljaa
- mustapippuria
- hamppuöljyä tippa koristeluun. ( katso kuvat)
Valuta artisokista nesteet pois ja puristele kuiviksi. Leikkaa ne puoliksi.
Paahda hampunsiemeniä pannulla, kunnes niistä lähtee popcornien tuoksu ja kun ne ovat kauniin paahteisen ruskeita. Varo polttamasta niitä.
Soseuta kaikki ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella.
Tarjoile tuoreen leivän kanssa, tai kylmien alkuruokien osana. Lorauta väriksi kauniin vihreää hamppuöljyä päälle.
Vegaanisen version saat kun korvaat juuston ylimääräisillä pähkinöillä ja hampunsiemenillä. Ja hunajan voi jättää pois.
Saa jakaa ja kertoa kavereille tästä mahtavuudesta!
Jätä kommentti