HamppuProteiinipatukat (noin 15kpl)

Hampaproteinbars (ca 15 stycken)

Torr blandning:
160 g pumpafrön
100 g kokosflingor
80 g HamppuFarm hampafrön
50 g HamppuFarmin Sojaprotein eller hampgryn
50 g chiafrön

Flytande blandning:
25 färska dadlar
(ta bort stenar)
1,5 dl smält kokosolja
(1 tesked vaniljextrakt)
0,5 dl havregryn
2 matskedar vallmofrön

Blanda de torra ingredienserna och mixa dem i en matberedare eller med en stavmixer.
Konsistensen ska förbli smulig. Häll blandningen i en skål och ställ åt sidan. Blanda de flytande ingredienserna i en matberedare,
eller i en skål om du använder en stavmixer. Purea. Häll den flytande blandningen över den torra blandningen, tillsätt havregrynen och vallmofrön och blanda väl. Bred ut degen på en bakplåt klädd med bakplåtspapper. Tryck ner degen för att kompakta den.
Låt svalna i kylskåpet i ungefär en halvtimme. Skär i bitar, slå in i papper och förvara i en lufttät behållare i kylskåpet.
Tillbaka till bloggen

2 kommentarer

Miten taikinan valmistusprosessi etenee sauvasekoittimen käytöstä taikinan levittämiseen uunipellille?
Visit us Telkom University

Teknik Industri

Miten valmistat taikinan, joka sisältää kaurahiutaleita ja unikonsiemeniä, ja mikä on tärkeää taikinan levittämisessä uunipellille?
Regard Telkom University

Teknik Industri

Lämna en kommentar