HamppuProteiinipatukat (noin 15kpl)

Hampaproteinbars (ca 15 stycken)

Torr blandning:
160 g pumpafrön
100 g kokosflingor
80 g HamppuFarm hampafrön
50 g HamppuFarmin Sojaprotein eller hampgryn
50 g chiafrön

Flytande blandning:
25 fÀrska dadlar
(ta bort stenar)
1,5 dl smÀlt kokosolja
(1 tesked vaniljextrakt)
0,5 dl havregryn
2 matskedar vallmofrön

Blanda de torra ingredienserna och mixa dem i en matberedare eller med en stavmixer.
Konsistensen ska förbli smulig. HÀll blandningen i en skÄl och stÀll Ät sidan. Blanda de flytande ingredienserna i en matberedare,
eller i en skÄl om du anvÀnder en stavmixer. Purea. HÀll den flytande blandningen över den torra blandningen, tillsÀtt havregrynen och vallmofrön och blanda vÀl. Bred ut degen pÄ en bakplÄt klÀdd med bakplÄtspapper. Tryck ner degen för att kompakta den.
LÄt svalna i kylskÄpet i ungefÀr en halvtimme. SkÀr i bitar, slÄ in i papper och förvara i en lufttÀt behÄllare i kylskÄpet.
Tillbaka till bloggen

2 kommentarer

Miten taikinan valmistusprosessi etenee sauvasekoittimen kÀytöstÀ taikinan levittÀmiseen uunipellille?
Visit us Telkom University

Teknik Industri

Miten valmistat taikinan, joka sisÀltÀÀ kaurahiutaleita ja unikonsiemeniÀ, ja mikÀ on tÀrkeÀÀ taikinan levittÀmisessÀ uunipellille?
Regard Telkom University

Teknik Industri

LĂ€mna en kommentar