HamppuProteiinipatukat (noin 15kpl)

HamppuProteiinipatukat (noin 15kpl)
Kuiva seos:
160 g kurpitsansiemeniä
100 g kookoshiutaleita
80 g HamppuFarmin hampunsiemeniä
50 g HamppuFarmin Happuproteiini tai hamppurouhetta
50 g chiansiemeniä

Nesteseos:
25 kpl tuoreita taateleita
(poista kivet)
1,5 dl sulaa kookosöljyä
(1 tl vaniljauutetta)
0,5 dl kaurahiutaleita
2 rkl unikonsiemeniä

Yhdistä kuivat aineet ja murskaa ne sykäyksittäin monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.
Rakenne pitää jäädä rouskuvaksi. Laita seos kulhoon ja siirrä sivuun. Yhdistä nestemäiset aineet monitoimikoneeseen,
tai kulhoon jos käytät sauvasekoitinta. Soseuta. Kaada nestemäinen seos kuivaseoksen päälle, lisää kaurahiutaleet ja unikonsiemenet ja sekoita hyvin. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paina taikinaa, jotta se tiivistyy.
Viilennä jääkaapissa n. puoli tuntia. Leikkaa patukoiksi, kiedo ne paperiin ja säilytä ilmatiiviissä rasiassa, jääkaapissa.

2 kommenttia


  • Teknik Industri

    Miten taikinan valmistusprosessi etenee sauvasekoittimen käytöstä taikinan levittämiseen uunipellille?
    Visit us Telkom University


  • Teknik Industri

    Miten valmistat taikinan, joka sisältää kaurahiutaleita ja unikonsiemeniä, ja mikä on tärkeää taikinan levittämisessä uunipellille?
    Regard Telkom University


Jätä kommentti